Homepuhdistuspalvelu

Homepuhdistuspalvelu

Olemme toteuttaneet laajoja sisätilojen homepuhdistus- ja irtaimiston evakuointiprojekteja. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tehopuhdistus Vesa Toiviainen Oy on alansa johtava homepuhdistuksia tuotava organisaatio pääkaupunkiseudulla. Olemme toteuttaneet laajoja sisätilojen homepuhdistus- ja irtaimiston evakuointiprojekteja.

Homepölysiivous toteutetaan vähintään hometalkoot.fi (TTL:n hyväksymä) menetelmän mukaisesti. Lisäksi käytössä kehittämämme puhdistusmenetelmät erillaisille materiaaleille, sekä tilaratkaisuille.

Tehopuhdistus Vesa Toiviainen Oy on alansa johtava homepuhdistuksia tuotava organisaatio pääkaupunkiseudulla. Olemme toteuttaneet laajoja sisätilojen homepuhdistus- ja irtaimiston evakuointiprojekteja. Nykyaikainen moderni puhdistuslinjasto on suunniteltu homeen turvalliseen poistoon. Pienetkään homepuhdistustyöt eivät ole meille vieraita

Työmme lähtökohtana on laatu, lopputulos ja aikataulujen pitäminen. Kun tilaat homepuhdistuksen meiltä, saat oikein toteutetun puhdistustyön.

tehopuhdistus-image

Home, mikrobi, sieni, bakteeri, homemyrkky – toksiini, aineenvaihduntatuote; nämä kaikki on puhdistettava saneerauksen jälkeen huolellisesti. Huonosti toteutettu puhdistustyö tarkoittaa oireiden jatkumista. Oikein suoritettu puhdistustyö mahdollistaa oireiden poistumisen – eli oikein toteutettuna homepölysiivouksella on ratkaiseva merkitys, kun tilat otetaan uudelleen käyttöön.

  • Homepölysiivous oikeanlaisin, peruusteellisin menetelmin.
  • Homepölysiivouksen konsultointi, johtaminen ja valvonta.
  • Irtaimiston evakuointi ja puhdistus.
  • Konttipuhdistus paikan päällä.
  • Purkurakenteiden puhdistus.
  • Rakennusten ylä- ja alapohjapuhdistukset.
  • Homeenhajun poistotyöt ja desinfioinnit puhdistetuille pinnoille; suosimme biohajoavia tuotteita.

Vahva pitkäaikainen kokemus käytännön kenttätyöstä eri olosuhteista on kehittänyt osaamistamme ja menetelmiämme.

Olemme Suomen homesiivousliiton jäsen ja auktorisoitu homesiivousyritys.

Homesiivousliitto

Suomen homesiivousliitolle on puhdistuksia tekevien yritysten ja asiakkaiden näkökulmasta ollut tilausta jo jonkin aikaa. Tämä johtuu siitä, että homesiivouksen markkina on kohtuullisen nuori ja markkinoilla on toimijoita, jotka ovat laadullisesti erittäin vaihtelevan tasoisia. Alalla on myös toimijoita, joilla ei ole riittävän tasoista ammattitaitoa, osaamista tai resursseja homesiivouksen laadukkaaseen ja ohjeiden mukaiseen suorittamiseen.

Alalla olevat kirjavat toimintatavat johtuvat suurelta osin palveluntuottajien riittämättömästä ammattitaidosta sekä palveluntuottajien minimiosaamisen takaavan lainsäädännön puuttumisesta. Osin kysymys on myös ostaja tahojen vähäisestä homesiivouksen ymmärryksestä

“Täytyy kehua toimintaanne ja työntekijöitä, todella huomioonottavaa ja osaavaa porukkaa! Jos sopii, voin suositella yritystänne. Toimin itse huoltoyrityksessä.

Annina M.”

Homepuhdistusten lähtökohtana on aina mekaaninen poisto oikeanlaisilla välineillä ja oikeanlaisilla tavoilla.

Homesaneerausta ei voi korvata kemiallisin menetelmin.

Desinfektioaineita on käytettävä harkiten. Niiden käyttä on perusteltua työsuojelullisin syin tai jos esim. asunnon homesaneerauksen viimeistelyyn, homeenhajun poistoon tarvitaan hajunpoistokäsittely. Pinttynyt homeenhaju ei lähde tuulettamalla.

homeenpoisto2

Ota meihin yhteyttä

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä!